Biobox Fruit

COMUNICAT CORONAVIRUS Covid-19: Biobox Fruit seguim portant fruita ecològica i productes saludables a l'oficina, i ara també a domicili

Davant l’excepcionalitat en la qual ens trobem actualment, a causa de la situació provocada arran del Coronavirus COVID-19, volem comunicar a tots els nostres clients i contactes que, a Biobox Fruit, seguim treballant per portar-vos la fruita ecològica i altres productes saludables a l’oficina, així com a domicili si és necessari.

Són dies excepcionals. El coronavirus COVID-19, detectat a finals de l’any passat, s’ha convertit en una pandèmia mundial, arribant ja a les nostres ciutats. Uns dies difícils, on tots estem vivint una situació que res té a veure amb la de fa unes setmanes. Aquest virus, tot i no ser molt greu per a la majoria de la població, sí té una capacitat de contagi molt elevada. Per aquest motiu, les recomanacions establertes al nostre país per evitar el contagi són de quedar-nos a casa i sortir només en cas de necessitat. Esperem que tots, en la mesura del possible, ho estigueu complint: som cadascú de nosaltres qui, de forma individual, podem evitar una situació més greu. 

Però, a la vegada, sabem que molts de vosaltres encara necessiteu desplaçar-vos als vostres llocs de treball, ja sigui perquè les vostres tasques diàries no es poden gestionar des de casa, o per altres motius. Sigui quina sigui la vostra situació, a Biobox Fruit volem seguir portant-vos alimentació saludable i ecològica, de la mà dels nostres agricultors. La nostra intenció és seguir oferint salut en forma de fruita i productes ecològics, i per aquest motiu, seguim treballant per vosaltres en casos com aquests. 

És per això que, durant aquests dies, hem decidit mantenir actives les nostres entregues de fruita i alimentació saludable, des de dos vessants diferents:

 1. Portant els nostres productes ecològics a l’oficina: Per una banda, totes les empreses podeu seguir encomanant, com sempre, fruita i/o productes ecològics. Els portarem als vostres negocis seguint les estrictes mesures de prevenció i higiene, evitant així qualsevol possibilitat de contagi. 
   
 2. Entregant també els nostres productes ecològics a domicili: A més a més, per aquelles persones que estigueu a casa i que, seguint les recomanacions establertes, només sortiu en aquells casos estrictament necessaris, us oferim la possibilitat de portar-vos els nostres productes a la porta de casa. 

Podeu fer la vostra comanda aquí:

 

powered by Typeform

 

 

El nostre objectiu a Biobox Fruit sempre és el de millorar la salut dels nostres clients, impulsant nous estils de vida i hàbits saludables que s’allunyin d’aquella alimentació ràpida o imprevista que el ritme frenètic de les nostres vides i llocs de treball de vegades ens obliga a dur a terme. I ara, més que mai, volem seguir ajudant-vos a complir-ho. 

Ser conscients del moment en el qual ens trobem significa millorar els nostres hàbits o, fins i tot, aprendre a establir-ne de nous. Per això, no us oblideu de:

 1.     Rentar-vos les mans correctament, amb aigua i sabó, especialment abans i després de menjar.
   
 2.     Quedar-vos a casa sempre que sigui possible, i en cas d’haver de sortir o haver d’anar a treballar, fer-ho de forma responsable i mantenint la distància de seguretat.
   
 3.     Extremar les precaucions si sou o conviviu amb persones de risc: gent gran i/o amb problemes respiratoris. 
   
 4.     Seguir mantenint una dieta equilibrada, rica en fruites i verdures, per millorar el sistema immunològic.


L’alimentació és una necessitat bàsica, per això, a Biobox Fruit seguim oferint els nostres serveis, ja no només a l’oficina, també al domicili, garantint en tot moment que pugueu gaudir dels nostres serveis sense haver de mobilitzar-vos vosaltres. Podeu contactar amb nosaltres en cas de necessitar qualsevol producte i seguir apostant per l'alimentació ecològica. Estem al vostre servei.

 

 • Telèfon: 933 155 470
 • WhatsApp: 620 568 945
 • Correu electrònic: info@bioboxfruit.es

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts d'interès. acceptar