• Objectius de Desenvolupament Sostenible
    Biobox Fruit, compromesos amb els #ODS de les Nacions Unides

Què són els #ODS?

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, coneguts com #ODS, són un total de 17 objectius proposats per Nacions Unides i que tenen com a finalitat posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantitzar que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat de forma mundial. El repte, és que tots els països puguin complir amb aquests objectius per l'any 2030. A Biobox Fruit treballem per inculcar hàbits saludables a les empreses, oferint fruita ecològica i altres productes de proximitat. I amb això, totes les empreses que es beneficien dels nostres serveis, ja formen part del nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, #ODS.

objetivos

Compromesos amb l'ecològic, implicats amb els #ODS

El nostre compromís amb el món ecològic ens implica i beneficia a 8 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. I això fa que tots els nostres clients també formin part de les empreses compromeses amb els #ODS. Així, entre tots, cuidem el medi ambient i fem del nostre planeta, un lloc més sostenible.

En quins Objectius de Desenvolupament Sostenible estem implicats?

  • ODS3, Salut i Benestar: Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots i a totes les edats.
  • ODS6, Aigua neta i sanejament: Garantir la gestió sostenible de l'aigua i el sanejament per a tots.
  • ODS8, Treball decent i creixement econòmic: Promoure el creixement econòmic inclusiu i sostenible.
  • ODS9, Indústria, innovació i infraestructura: Promoure la industrialització inclusiva i sostenible, i fomentar la innovació.
  • ODS11, Ciutats i comunitats sostenibles: Reduïr l'impacte mediambiental negatiu en les ciutats i tenir un ús més eficient dels recursos del planeta.
  • ODS12, Producció i consum responsables: Garantir modalitats de consum i producció sostenibles.
  • ODS13, Acció pel clima: Adoptar mesures urgents per combatre el canvi climátic i els seus efectes.
  • ODS15, Vida d'ecosistemes terrestres: Protegir, restablir i promoure l'ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de forma sostenible, detenir i invertir la degradació de les terres i posar fre a la pèrdua de la diversitat biològica.