• Biobox Fruit
  Compromesos amb un estil de vida saludable i ecològic, també a l'oficina!

La nostra història

Hola, som el Xavi i el Carles. Quin plaer tenir-te per aquí! L'oportunitat perfecta per explicar-te breument el nostre projecte: Biobox Fruit.

Molts de vosaltres us preguntareu d'on va néixer la idea de portar cistelles de fruita a les empreses, així que som-hi. Tot va començar amb una llavor plantada als nostres caps: Per què era tan difícil trobar, entre tanta màquina de vending, fruita fresca i ecològica a les empreses?

Vam conrear aquesta idea fins que va donar el seu fruit, i així va néixer Biobox Fruit, un projecte personal i familiar, molt estimat, en el qual hem invertit bona part dels nostres esforços des de l'any 2008.

Des de llavors ha plogut moltíssim, però la nostra missió i visió no ha canviat gens ni mica. Seguim volent acostar a la teva empresa fruita 100% ecològica elaborada sense químics, sense pesticides i madurada tranquil·lament. Exacte, com la d'abans.

I nosaltres fem possible que cada dia o sempre que ho vulguis, rebis a la teva oficina fruita ecològica i altres productes artesanals de l'Biobox Fruit.

Volem solucionar les necessitats alimentàries de la teva empresa i per aquest motiu, sempre estem al teu servei.

Els valors que ens han portat fins aquí

Agricultors ecològics, productors artesanals, petites explotacions familiars… La nostra província i comunitat autònoma és rica en persones que gaudeixen elaborant alimentació de gran qualitat, generació a generació. Són productes de gran valor, elaborats amb les seves pròpies mans i esforços per portar-nos la millor fruita ecològica i alimentació artesanal.

I des de l'Biobox Fruit volem apropar a les vostres oficines aquests productes, fruita i productes de proximitat, de temporada, frescos, saborosos i autèntics. Per què no aprofitar tots aquests recursos i gaudir amb els productes de la nostra terra?

 • Som ecològics: La nostra fruita està recentment recol·lectada de camps de cultius ecològics, afavorint un millor sabor i aportació nutritiva.
 • Creiem en la proximitat: Creiem en un proveïment 100% ètic i de km0. Per això, comprem directament als nostres agricultors locals.
 • Cuidem l'entorn: Estem compromesos a minimitzar la nostra petjada ecològica i compartim el compromís amb els nostres clients.
 • Compromesos amb la salut: Apostem per una dieta equilibrada i per apropar l'alimentació i els hàbits més saludables en l'entorn laboral.
 • Tracte directe amb el pagès: Som transparents i propers, coneixem els agricultors i la seva elaboració de fruites i aliments que et portem a l'oficina

L'equip Biobox Fruit

Junts som un equip, i tots nosaltres fem possible que puguis gaudir de l'alimentació més saludable a l'oficina. Coneix-nos i comencem el camí per a construir una empresa saludable!

Xavier Bazán

Xavier Bazán

Soci fundador i director general

Carles Majó

Carles Majó

Soci fundador i director comercial

David Bazán

David Bazán

Logística i compres

César Castillo<

César Castillo

Business Developer Manager

Eva Ferré<

Eva Ferré

Administració i Comptabilitat

Accions amb Responsabilitat Social

Els nostres valors no només ens mouen per apropar la salut i la dieta equilibrada a les empreses. També lluitem i ens esforcem per crear un sistema col·laboratiu al territori, amb accions de responsabilitat social que permetin ser una ajuda per tothom.

Acord amb el CAR de Sant Cugat

L'any 2018, Biobox Fruit firmem un acord amb el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat:

 • Beneficis per les empreses de l'Biobox Fruit: Participar en programes de Team building, convencions i/o conferències, i gaudir de les instal·lacions del CAR.
 • Beneficis per les empreses del CAR: Gaudir de la fruita fresca, sucs ecològics i tots els productes de l'Biobox Fruit durant les estades al CAR.
 • Beneficis per a tothom: Combinar l'esport i la dieta saludable en un mateix entorn i un nou acord on salut i esport van de la mà.

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Comprant a Biobox Fruit, la teva empresa pot ajudar i col·laborar amb alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, #ODS, que promou Nacions Unides.

 • ODS3: Salut i Benestar
 • ODS6: Aigua neta i sanejament
 • ODS8: Treball decent i creixement econòmic
 • ODS9: Indústria, innovació i infraestructura
 • ODS11: Ciutat i comunitats sostenibles
 • ODS12: Producció i consum responsables
 • ODS13: Acció pel clima
 • ODS15: Vida d'ecosistemes terrestres