Biobox Fruit

2 pomes al dia, el millor aliat per combatre el colesterol

Una frase feta anglesa diu "An apple a day keeps the doctor away" o el que seria el mateix: una poma al dia manté al metge allunyat de per vida. Sabem que tots els refranys i les frases fetes tenen el seu origen en la saviesa popular i en l'experiència, sabent que els que les consumeixen mantenen el seu cos saludable i eviten les visites inesperades a metge. Tot i això, una investigació ha assegurat que no hem de prendre una sola poma per mantenir-nos en bon estat de salut, sinó que la ració ideal és de 2 pomes al dia.

Un estudi recent de la Universitat de Reading (Regne Unit) en col·laboració amb l'Institut Fondazione Edmund Mach (FEM) d'Itàlia, assegura que menjar dues peces d'aquesta fruita al dia ajuda a mantenir el colesterol baix i a combatre el risc de malalties cardíaques. L'estudi, publicat a la revista mèdica The American Journal of Clinical Nutrition, va descobrir que les persones que havien menjat pomes, unes fruites que són riques en fibra i polifenols, havien reduït els seus nivells de colesterol dolent en sang i havien millorat els marcadors associats amb la salut dels vasos sanguinis.

A partir d'aquest estudi podem concloure que l'impacte d'un petit canvi en la dieta, com és dues peces de fruita fresca al dia com la poma, pot ser molt important quan parlem d'evitar una malaltia cardiovascular.

La poma, la fruita estrella de temporada

Per la seva suculència, les seves innombrables propietats i la seva varietat de sabors i textures, aquesta fruita és una de les preferides a tot el món. Les pomes a part de ser saboroses i desitjables, són sinònim de salut. És una fruita que sempre s'ha associat amb un estat òptim del nostre organisme, d'aquí la frase "estar més sa que una poma". Aquesta fruita conté propietats diürètiques, antioxidants, condroprotectores i beneficioses per al nostre cervell i cor. És, a més, una gran lluitadora contra el colesterol.

Aquestes facultats es conserven especialment en els aliments conreats de forma sostenible i ecològica, ja que no estan sotmesos a la presència dels químics que s'utilitzen en agricultura intensiva. Així que, la poma, millor ecològica.

Sabem que mantenir una vida sana, fer exercici, portar una dieta rica i equilibrada, treballar i tenir vida social és difícil en els temps que corren. Per això, a Biobox Fruit tenim la solució ideal per no perdre temps i cuidar al màxim. I no, no podem convèncer al teu cap perquè et pagui més per treballar menys, però sí que podem aconseguir que sempre tinguis disponible la millor fruita a l'oficina, de temporada, de proximitat i ecològica.

Com ho fem? Posant-ho molt fàcil. Disposem d'un servei de repartiment a empreses de Barcelona perquè mai et falti una porció de salut a mà durant la teva jornada laboral. Un break sa i recomanat per a totes les persones que vulguin rebre un impuls d'energia natural per rendir al màxim durant tot el dia.

Així que ... No tens excusa per començar a consumir diàriament 2 pomes i altres varietats de fruita ecològica mentre treballes. És sana, assequible, recomanable per a tota mena de dietes i un aliment de gran valor nutricional. Tenir cura de tu i dels teus és la clau per a l'èxit personal i col·lectiu. Nosaltres t'ajudem de la forma més senzilla.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts d'interès. acceptar